Wat is een logie?

Een andere naam voor logie is LO. Als je een vakantie gaat boeken en je boekt een logie, dan betaal je alleen voor ontbijt. Je boekt dan en dan kun je ontbijt er bij krijgen. Als je aankomt krijg je de volgende dag ontbijt en het ontbijt stopt op de dag dat je vertrekt. Meestal wordt het ontbijt voor 10 uur genuttigd. Als je op vakantie gaat is het goed om alleen ontbijt te nemen, je hebt het voordeel dat je dan de hele dag zelf kunt weten waar je gaat eten. Je bent dan niet aan tijden gebonden om tussen de middag en in de avond weer daar te eten waar je verblijft. Ontbijt is wel zo prettig, zonder ontbijt ben je soms lusteloos en heb je geen energie. Als je kiest voor logies dan heb je geslapen, ontbijt je en dan kun je er weer fris tegenaan!

Geniet daarom van de vakanties met alleen logies, het zorgt er voor dat je lekker kunt ontbijten en de dag goed kunt beginnen. Zeker als je van wandelen en fietsen houdt is een goed ontbijt de basis van de dag. Neem daarom hier de tijd voor en zorg dat je gaat genieten van deze mogelijkheid. Je wil toch ook graag iedere dag op tijd eten als je wakker bent? Dit wordt nu geregeld bij de logies want je ontbijt staat klaar als je wakker wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>